Promotor

vineri, 29 ianuarie 2016

Ce trebuie sa stiti despre un contract de inchirieri auto Bucuresti

Inainte sa utilizati serviciile unei firme de inchirieri auto Bucuresti, trebuie sa aveti cateva informatii bine structurate care sa va ajute in alegerea unei oferte special adaptate pentru dumneavoastra. Ca in orice domeniu si cel de inchirieri auto Bucuresti este reglementat de legislatia din Romania. Astfel in momentul in care va hotarati sa utilizati serviciile unei firme de inchirieri masini trebuie sa cunoasteti detaliile din contract.
Conditiile generale de inchirieri masini.
Trebuie sa stiti ca nu va este permis sa iesiti in afara tarii cu o masina inchiriata, in caz contrar veti suporta consecintele care pot fi de la oprirea garantiei pana la chemarea dumneavoastra in judecate de catre firma de inchirieri auto Bucuresti. Ar fi bine sa evitati sa iesiti cu masina in afara granitelor tarii.
Varsta soferului care foloseste un serviciu de inchirieri masini.
Inainte sa rezervati un autoturism de la o companie de profil, trebuie sa stiti ca varsta minima acceptata este de 21 de ani impliniti in momentul semnarii contractului. Daca aveti sub aceasta varsta majoritatea agentiilor de inchirieri auto Bucuresti nu vor accepta sa colaboreze cu dumneavoastra.
Pretul de inchiriere.
Vi se va calcula in functie de tipul masinii pe care o alegeti si de numarul de zile. In general costurile sunt destul de accesibile, exista masini de inchiriat pentru orice buget.
Perioada minima pentru inchirieri masini.
Majoritatea companiilor de inchirieri auto Bucuresti nu va predau masina decat pe un minim de trei zile. Se poate inchiria si pentru mai putin timp daca veti achita o suma mai mare de bani.
Raspunderea soferului.
Clientul este direct responsabil de pastrarea masinii in stare buna de functionare si de respectarea regulilor de circulatie aplicate pe drumurile din Romania.
Intocmirea contractului de inchirieri masini.
Acesta este intocmit in doua exemplare, unul ramane la dumneavoastra iar celalalt la firma de inchirieri auto Bucuresti. In contract se specifica perioada de inchiriere, eventualele daune pe care le are masina atunci cand vi se preda precum si costul serviciilor.Ar fi bine ca la momentul predarii masinii aceasta sa fie verificata cu atentie atat de dumnevoastra cat si de reprezentantul societatii de inchirieri masini. Pentru mai multe informatii legate de domeniul auto sau pentru rent a car Bucuresti rezervari intrati pe site-ul nostru http://www.rent-a-car-otopeni.ro sau contactati-ne la numarul 0765416139

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.